VECKANS LUNCH v 50

95:- MÅNDAG

Bourgogne gryta med bacon och champinjoner

Pestobakad sej file med pilafris och syrad grädde


95:- TISDAG

Stekt pannbiff med rostad potatis skysås och fetaost

Ångad laxfile med dillpotatis och hollandiesås


95:- ONSDAG

Kåldolmar med gräddsås och kokt potatis

Panerad torskfile med tartarsås, potatis och cocktailtomat


95:- TORSDAG

Ärtsoppa med tillbehör

Stekt sill med potatismos, skirat smör och rårörda lingon


95:- FREDAG

Grillad kycklingfilé med klyftpotatis och choronsås

Pasta penne med röktlax, räkor i krämig spenat och vitvinssås


LUNCH MENY Á LA CARTE

Wallenbergare med ärtor, skirat smör, rårörda lingon serveras med potatispuré. - 139 :-

Kycklingsallad / Räksalld / Kallrökt laxsallad- 129:-

Färsk tortellini med spenat och ricotta i en tomatgräddsås- 129:-