VECKANS LUNCH v 34

95:- MÅNDAG

Pannbiff med brynt lök, skysås, lingonsylt och potatis

Stekt torskfilé med kall örtsås, citron och kokt potatis


95:- TISDAG

Helstekt kotlettrad med grönpepparsås och smörstekta gröna bönor

Färsk Stekt Rödspätta med färskriven pepparrot och brynt smör


95:- ONSDAG

Klassik kokt kalv i dillsås, med kokt potatis

Räk- och broccoli gratinerad färsk sejfilé med vitvinsås


95:- TORSDAG

Krispig sesampanerad kycklingfilé med krämig paprikasås och ris

Smörstekt sillfilé med skirat smör och lingonsylt


95:- FREDAG

Honungs och rosmarin stekta revben med röd kål och äpplemos, skysås

Pestobakad lax med ratatouille, och persiljesvängda potatis


LUNCH MENY Á LA CARTE

Wallenbergare med ärtor, skirat smör, rårörda lingon serveras med potatispuré. - 139 :-

Kycklinsallad / Räksalld / Kallrökt laxsallad- 129:-

Panerad Rödspätta med remouladsås , kokt potatis & gröna ärtor - 129:-