VECKANS LUNCH v 21

95:- MÅNDAG

Ugnsbakad kycklingfilé med ädelostkräm och rostad potatis

Bakad potatis med lax och skaldjursröra samt soyabönor


95:- TISDAG

Biffwook med ris och myntacremefraiche

Gösfilé med örtpotatis, spenat och citrondressing


95:- ONSDAG

Köttfärslimpa med feta och oliver samt timjanssås och färsk potatis

Ugnsbakad torskfilé med dillhollandie och kokt potatis


95:- TORSDAG

Stekt fläsk med rårörda lingon och äggakaka

Fish & chips med gurksallad och syrad currygrädde


95:- FREDAG

Schnitzel med kryddsmör, sky och potatis

Pasta med chilimarinerade kräftstjärtar, vårlök och vitvinssås


LUNCH MENY Á LA CARTE

Wallenbergare med ärtor, skirat smör, rårörda lingon serveras med potatispuré. - 139 :-

Kycklingsallad / Räksalld / Kallrökt laxsallad- 129:-